Елитният Истанбулспор забърка нов скандал в турския футбол. Играчите на тима

...
Елитният Истанбулспор забърка нов скандал в турския футбол. Играчите на тима
Коментари Харесай

Истанбулспор забърка нов скандал в турския футбол

Елитният Истанбулспор забърка нов скандал в турския футбол. Играчите на отбора напуснаха терена в символ на митинг против съдийски отсъждания в срещата от 17-ия кръг против Трабзонспор. В главно настоящо лице се трансформира президентът Еджмел Фаик Саръалиоглу. Именно предприемачът нахлу на терена и стартира да приканва своите футболисти да излизат.

Инцидентът се случва в първия ден, откакто шампионата беше възобновено след насилствената пауза. Миналата седмица по време на срещата с Ризеспор.

Снощи Трабзонспор поведе с 2:1 в 68-ата минута с гол на Пол Онуачу. Преди попадението обаче Флориан Лошай остана на земята в наказателното поле на Трабзонспор. Реферът Али Шансалан не даде дузпа и остави играта да продължи. После той зачете гола на Онуачу, като преди този момент го прегледа благодарение на ВАР.

Малко след решението за гола президентът на Истанбулспор Фаик Сариалиоглу слезе на терена и подкани играчите си да тръгнат към съблекалнята. След това на терена слязоха още ръководители на двата тима и други длъжностни лица, а играчите се прибраха. Някои футболисти изчакаха известно време мачът да бъде възобновен, само че това не се случи. на Сариалиоглу да промени решението си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР